Medlemsmøte på Elvsholmen 19. mai 2022 kl. 18:00

Vang Historielag og Hamar Historielag har torsdag 19. mai 2022 kl. 18:00 et fellesarrangement på Elvsholmen. Vang historielag vil gi en orientering om den fredede husmannsplassen og Knut Ståle Hauge fra Hamar Historielag orienterer om gravhaugen og undersøkelser som er og som ønskes gjort. I tillegg orienterer han om opprettelsen av naturreservatet og fuglelivet her.

Adkomst til Elvsholmen – to muligheter:

1. Adkomst under Disenbrua:
    1. Ta av fra vegen mellom Hamar og Elverum ved rundkjøringen inn til Midtstranda. Kjør til høgre så langt du kommer mellom firmaene. Ved Disenbrua er det laget en grussti ned og under brua. Da vil du komme opp ved det rappede huset på Elvsholmen.
  2. Adkomst fra Fugletårnet:
    1. Kjør inn på parkeringsplassen for Fugletårnet ved Flagstadelva og gå gjennom «skogen» mot og forbi gravhaugen.

Velkommen!

PS! Ta gjerne med deg kikkert.

Mvh.

Styret i Hamar Historielag

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 103

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 105