Medlemsmøte på Elvsholmen sammen med Vang Historielag 19.05.2022

God oppslutning på medlemsmøte med omvisning og orientering om Elvsholmen torsdag 19. mai 2022. Ca. 70 personer deltok på møtet hvor vi fikk hørt to innholdsrike foredrag.  Det første av en engasjert Knut Ståle Hauge Hamar Historielag som orienterte om gravhaugen og dets innhold. Deretter fulgte Odd Lindstad Vang Historielag etter med informasjon om den historiske husmannsplassen på Elvsholmen. Til slutt fikk vi en orientering av Knut Ståle Hauge om naturreservatet Åkersvika og historien om hvordan beslutningen om fredning ble til. Kvelden ble særdeles innholdsrik og gjennom foredragene fikk vi påfyll av kunnskap om alt det spennende som har skjedd her, tidligere tiders hverdagsliv og historie. Og alt det spennende som (kanskje) skjuler seg i bakken som det er mulig vi en gang i framtida får bevis på.

Leder i Hamar Historielag Sven Arne Nielsen takket for samarbeidet med Vang Historielag om dette medlemsmøtet, fortalte om Hamar Historielag, orienterte om framtidige aktiviteter, takket for foredragene og overrakte blomster til aktørene.

Et meget vellykket medlemsmøte.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 103

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 105

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 107