Invitasjon til Hamar Historielags Medlemmer

Hamar Historielags medlemmer har fått invitasjon til å delta i «Kunsten å bevege» – «På gofot med historier» v/Lage Thune Myrbergets byvandring om temaet «Niende april i Hamar». Nok en historisk vandring i Hamar sentrum. Se vedlagt invitasjon.

Det blir et spennende historisk program, og avspilling av hele historien, samt en dialog mellom historikere om betydningen Hamar fikk.

Oppmøte onsdag 22. juni 2022 senest kl. 14:00 ved TURISTKONTORET I Strandgata 45, 2317 Hamar, ta med mobiltelefon og ørepropper.

Arrangementet er gratis!

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 103

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 105

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 107