Invitasjon til å skrive din historie.

Du kan være med på å skrive Hamars samtidshistorie. Hamar Historielag inviterer alle innbyggerne i Hamar – unge og gamle – til å være med på å skrive Hamars Samtidshistorie. Du kan skrive om tankene, livet og drømmene du har nå når koronaviruset (Covid-19) endrer livene våre. Har du noe du har opplevd  i disse dager kan det være et godt utgangspunkt for din historie. Dagliglivet har endret seg mye for oss alle. Hamar Historielag ønsker å få fram et mangfold av fortellinger og enkelthistorier.

Har du en tegning eller et bilde som forteller din historie, tar vi gjerne i mot det også. Formen på bidraget kan være såmangt – en novelle, en prosatekst, et dikt – kanskje til og med en tegneserie? Her er det rom for kreativitet og nyskaping.

Vi ønsker at alle som sender inn skriver navn, adresse og telefonnummer. For barn og unge ønsker vi også at alder oppgis. Ønsker du at ditt fulle navn ikke skal bli publisert vil vi selvfølgelig respektere det, men  det må likevel oppgis til Historielaget. Ditt bidrag bør ikke overstige 2500 tegn i Word. Vi foretrekker at det leveres i Word-format.

Innsendte bidrag vil i første omgang bli publisert på nettet.  Senere vil en vurdere om eller enkelte bidrag kan brukes i en annen sammenheng, for eksempel utgis i bokform.

Send ditt bidrag til : 2300historielaget@gmail.com      Postadresse: Olav Trygvasons gate 43, 2319 Hamar

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 103

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 105

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/comments.php on line 107