Om oss

Notice: Undefined variable: post_layout in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/framework/functions/hook-functions.php on line 100

Hamar Historielag er en uavhengig og partipolitisk nøytral kulturorganisasjon, stiftet 18. oktober 1990, og har nå i underkant av 400 medlemmer.
Hamar Historielag gir hvert år ut en årbok med tema knyttet til byens historiske utvikling, historisk Interessante tema, steder eller områder.
Årets bok er Nabolaget som er skrevet av Per-Øivind Sandberg og illustrert med tegninger av den lokale kunstneren Kari Bjertingstad og gamle bilder fra Hedmarksmuseets fotoarkiv.
Hamar Historielag ledes av et styre som arrangerer møter, vandringer og turer og engasjerer seg i tiltak og spørsmål av betydning for byens kulturarv.

Hamar Historielag styre består av:
Ida Kristin Lie (leder) – Gerd Bieltvedt
Arne Bakken – Alf Bjørge Aschim
Knut Aage Sveen – Mattis Røhne
Torgeir Hagen – Hans Kolstad

Slik blir du medlem av Hamar Historielag:
Melde deg som medlem ved å sende e-post til:
knu-aage@online.no
Du kan også ta kontakt med styreleder:
Ida Kristin Lie, tlf. 91764329.
Den årlige medlemskontingenten er kr 350. For den får medlemmene gratis årbok