Gjennomførte arrangementer

Notice: Undefined variable: post_layout in /home/2/h/hamarhistorielag/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/framework/functions/hook-functions.php on line 100

Lørdag 5. mai Vandring på Sagatun med Per-Øivind Sandberg, kaffe og kåseri om Johan Castberg ved Jens Olai Jensen i Bispegården. Castberg bidro til mange av dagens velferdsordninger, og inngiftet i Ankerfamilien hadde han tett tilknytning til miljøet på Sagatun. Oppmøte kl. 12.00 bak Hamar Domkirke, og hele programmet vil vare i ca. to timer. Det blir også anledning til å kjøpe Jensens bok «Et brennende hjerte».

Lørd. 25. aug. Tur til Glomdalsmuseet, bl.a. med omvisning hos «Gammeldoktor’n». Påmelding til Knut Aage Sveen i tlf. 95226440, innen 21. aug. Felles avreise i biler fra Domkirken
kl. 10.00, eller oppmøte ved Glomdalsmuseets hovedinngang kl. 10.30.
Deltageravgift 200 kr. (museumsbillett og enkelt måltid) betales ved oppmøte.

8. – 16. sept. «Typisk norsk – ikke bare norsk». Historielaget markerer Kulturminnedagene. Programmet er ikke helt avklart, men vil inngå i fellesprogram og bekjentgjøres gjennom avisene.

Tirsd. 30. okt. «Nabolaget». Lansering av Historielagets årbok 2018 på Vinbaren,
Brødrene Jacobsen kl. 19.00. Per-Øivind Sandberg kåserer om Hamar sentrum.
Arrangementene omtales på Historielagets Facebookside, på HA-tavla, Hamar Arbeiderblad og i Guiden, Hamar dagblad. For eventuelle spørsmål, ta kontakt med Ida Kristin Lie i tlf 91764329.